Wat zegt de klant?

'Beste website bezoeker, beste Martijn.


Ik heb Martijn leren kennen als een ware kunstenaar tijdens één van zijn videoshoot opdrachten voor de Hobbyisten. Toen dacht ik, wow ik ken weinig specialisten zo prettig als hij in uitvoering. Die moeten we hebben! Met zijn humor, professionele instelling en geduld heeft hij onze bruiloft shoot creatief voorbereid. Hij gaf ons goed vertrouwen en veel ruimte voor onze eigen ideeën en hij denkt goed mee om er nog MEER uit te halen.

Tijdens onze dag, gaf Martijn de spannende momenten, een intensere beleving door zijn manier van fotograferen, originaliteit en het meedenken bij locaties, aantal geposeerd maar vooral veel spontane foto's. Heel leuk! Martijn kan met zijn humor en passie al tijdens de fotoshoot voor veel ontluchting en gemak zorgen, hij is erg vriendelijk en fijn in de omgang!

De afwikkeling weer niets anders dan lof. 

Eerste 25 foto's binnen 24 uur:) de overige foto's kregen we binnen 4 weken met een uitzonderlijk hoge kwalitatieve afwerking. Subliem.

Kortom: Top fotograaf! professioneel, creatief, pakt de momenten, veel soorten camera's /lenzen, lief, toffe gast, gastvrij, verzorgd en fijn in de omgang, komt zijn afspraken na en prachtige foto's!

Een onvergetelijke dag? ' 


- Fernando Persijn -

'Martijn heeft de fotoshoot voor onze bruiloft verzorgd en daardoor hebben wij nu unieke fotos van ons samen waar we al veel complimenten over gekregen hebben! 

Het contact met Martijn was voorafgaand aan de dag heel relaxt en gezellig; het is iemand die zelf leuke plannen maakt en ook ruimte heeft voor onze eigen ideeën. 

Voor mij als bruidje was de fotoshoot in de ochtend heel ontspannen (veel gelachen!), wat erg prettig was omdat ik soms ook best zenuwachtig was voor de rest van de dag. 

Wij vinden dat we op de foto's staan zoals we echt zijn, en het voelde niet alsof we geposeerd hebben. 

Heel veel complimenten voor Martijn en wij zouden hem zeker aanraden als je mooie en bijzondere foto's wilt!'


- Veronique Minnaard-Louwerse -